Punktering…

Tog en lugn förmiddag hemma o sen åkte jag till en kompis för att fortsätta med det jag fixade igår. När jag är på väg känner jag att bilen drar åt höger o när jag kommer fram ser jag att det är lite mindre luft i det högra framdäcket o tänkte att jag får åka förbi macken på vägen hem o fylla på luft men några timmar senare när jag ska åka hem är däcket typ tomt! Jäkla skit, jag har sån lagningssak som man kan spruta in i däcket men är lite osäker på hur det funkar så jag tog mig hem till Lorna för lite tips 😉 Efter en fika kom Conny o hjälpte mig att sätta på reservdäcket (insåg att jag inte köpt något fäljkors som jag skulle gjort när jag la på sommardäcken) så att jag kunde puttra hem i 80 km/h. Tack för hjälpen o fikat ❤ Det satt en skruv rakt in i däcket så det var inte så konstigt att jag fick punka men på måndag får jag åka till någon däckverkstad o kolla vad det kostar att laga.

Nu på kvällen tog vi en lugn kvällspromenad o jag tänkte ta en sväng som vi ofta gick när vi bodde här o Ior var liten. Haha, växtligheten har förändrats så mycket på 10 år att jag knappt hittade men tillslut kom vi ut nere vid ”fläkten”. Där finns en kanonbra gräsmatta o av en händelse hade jag godis o en boll i fickan så det blev ett kort träningspass med båda tjejerna. Började med Pippi o fritt följ med mycket vändningar o stegförflyttningar. Tycker det funkar super med att ha bollen under armen för hon blir mycket rappare i sina rörelser 🙂 Körde några inkallningar med ställande som funkar ganska bra även om stoppen fortfarande kan bli bättre. Som avslutning fick hon springa några vändor när jag kastade bollen så långt jag kunde o det var väääldigt roligt tyckte Pippi ❤ Wilda fick också börja med fritt följ men jag är inte nöjd med hennes position eftersom hon fortfarande hamnar långt fram o det har inte hjälpt att backa så där måste jag fundera, jag vet även att jag är dålig på att tajma min belöning just i hennes fria följ o det gör ju inte saken bättre… Inkallning med ställande gör hon riktigt bra o idag körde jag en tävlingsmässig o hon gjorde även en mycket bra ingång 🙂 Avslutade med en tävlingsmässig fjärr o skiftena var snabba, på mina första kommandon o helt enkelt skitsnygg, så jag är nöjd 😉 Tog vägen förbi OK o köpte en glass på vägen hem så det blev en mycket bra avslutning på dagen 🙂

Ta hand om Er och godnatt ❤

Annonser

2 thoughts on “Punktering…

  1. Så full iskratt åt Emma. Först ett inlägg om löptiksbekymmer osv. Sedan kommer hon ihåg att hon träffat en herre som beter sej exakt lika dant…Fundera inte så mycket utan njut av dom bra stunderna. Dom träningar som är mindre bra så är det bara att ge sej fasen på att hundjäkeln inte ska gå hem utan ett rejält pass i ordning och reda. Och för guds skull ta det INTE personligt och älta för mye. Hon är smart nog att räkna ut saker blixsnabbt så börjar du tveka så är det ett-noll till Wilda. Jodå, Molle kan vara precis som Wilda men får han klart för sej att matte har fått nog och jävlas tillbaka så slutar han oftast.
    Nästa träningstillfälle går du hem med ett lyckligt smil…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s