Om man kunde se in i framtiden…

När jag skrev sist så såg jag fram emot en lugn helg med nästan inga ”måsten”. Åkte hem (till Uttran) efter att jobbat natten till lördag och hade lite svårt att sova så det blev bara 2 timmars sömn innan Wilda och jag tog en härlig promenad runt sjön. Frukost och sen åkte jag, P och Wilda mot Grizzly i Haninge för att se om de hade en bra sele till Wilda.

image

Väldigt nöjd över att jag hittade en riktigt bra sele från Rukka! 🙂

Efter Haninge åkte vi bara runt på måfå, pratade och hade en mysig dag fram till jag fick en samtal från pappa att farmor var dålig.

image

Han var nere i Norrköping för att hälsa på henne och plötsligt hade hon blivit riktigt dålig med gallsten, blodförgiftning och vätska i lungan. Jag fattade ingenting! Jag pratade med henne några dagar innan och då var hon på riktigt bra humör och under fredagen skulle hon vårdplaneras för att få åka hem från sjukhuset (hon hade legat inne pga kotkompressioner i ryggen). Efter flera samtal med pappa och mina systrar bestämde vi att Frida (min ena lillasyster) och jag skulle åka ner så fort som möjligt. Husse tog hand om Wilda så jag slapp tänka på henne. Vi kom ner till Norrköping vid 19-tiden, mötte upp pappa och Mimmi (min andra lillasyster) och sen satt vi hos farmor i 3-4 timmar. Hon var klar i huvudet till och från så några skratt fick vi också bland tårarna. Vid 23- tiden åkte Frida och jag hemåt efter att ha kramat farmor hej då…

Wilda, husse och en kompis hade haft en trevlig kväll med pizza, öl och en mils(!) kvällspromenad. ❤

Sov oroligt några timmar innan jag väcktes av telefonen och beskedet att farmor hade somnat in vid 4 på morgonen. Pappa som sov över hos Mimmi hade hunnit upp till sjukhuset och höll henne i handen.

Söndagen gick lite som i dvala, vi var på visningen av den lilla gården och åkte runt en del i det fina vädret men hjärnan var någon annanstans. Var hemma 2 dagar från jobbet men nu börjar vardagen komma igång igen. Hundträningen har legat nere helt och jag har hållt mig borta från bloggar, Facebook och annat "onödigt". Man får lite perspektiv om vad som faktiskt är viktigt i livet och hur fort saker kan ändras.

image

Ta hand om Er! ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s